avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul Gestionarului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul Gestionarului

Buna ziua, ma confrunt cu o problema majora, legata de gestiune, privind distribuirea materialelor, din pacate unor persoane care nu sunt de incredere atunci cand le inmanezi bunuri materiale ( se prefac ca nu stiu ce s-a intamplat cu ele si dispar ).Doresc sa stiu daca exista un art. , o HG sau o lege in care scrie ca Gestionarul are obligatia sa nu distribuie materiale persoanelor care nu par de incredere . Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2016
Ionel29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 15 Iulie 2016
da, deoarece detin o gestiune care o folosesc pentru scoaterea materialelor dintr-un depozit care la randul lui e o alta gestiune , materialele folosite se scad pe o comanda de fabricatii cu BC BPTR BMMF etc , dar pana la incheierea lucrarii sunt raspunzator de acele materiale .
Singura modalitate sa am o baza legala e acel act de predare primire intre mine si seful de lucrare. Daca eu maine ii zic sefului de lucrare ca nu ii mai distribui materiale datorita problemelor intampinate , poate sa imi faca ceva legal? , pentru ca el depinde de mine
Poate sa intocmeasca un referat , in urma caruia sa fiti convocat la comisia de disciplina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma - demisie, gestiune comuna ana085 ana085 Sunt asistent medical generalist dar si gestionar la spital universitar pe programul terapiei,am gestiune si am si o colega, avem gestiune comuna, eu mi- am ... (vezi toată discuția)
De ce solicită gestionarul să mai semneze cineva, alături de el, bonul de consum? qazx qazx Buna seara, Cine trebuie sa semneze bonul de consum ? Banuiesc ca cel care are pe gestiune materialele respective . Daca ce zic eu e corect , atunci de ce ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului danielairis danielairis sunt angajata la o firma din braila.cu toate ca am o stare de sanatate destul de precara,am lucrat in conditii destul de grele.in urma cu trei saptamani ,am ... (vezi toată discuția)