avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CCC dupa perioada de CFP
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CCC dupa perioada de CFP

M-ar interesa daca s-a aprobat noua lege CCC cu calculul a 12 luni din cele 24 lucrate.In ce conditii se poate trece din CFP in CCC? lucrez in invatamant si plec un an la munca in strainatate
1. Daca in an ul cu CFP raman insarcinata pot beneficia de CCC de la locul de munca din Romania?
2. Daca la 31 august cand trebuie sa revin din CFP la serviciu am mai putin de 4-5 luni de sarcina va trebui sa mai lucrez pana la 7 lune poate completa cu concediu medical de la specialist pana la 7 luni? adica intrarea in ccc
3.pentru a beneficia de drepturile banesti a ccc , copilul trebuie sa se nasca in Romania?sa aiba acte din Romania?
4. daca la 31 august la finalul cfp am 7 luni de sarcina..sau 9 luni de sarcina pot depune cerere pt ccc?adica de la 1 sept cand ar fi trebuit sa incep serviciul sa intru direct in ccc?
5. cand ar trebui sa revin din cfp la locul de munca in a cata luna de sarcina pt a beneficia de ccc? si a nu avea intrerupere in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 18 August 2017
Aceste OUG 158 si 111 sunt aparute inaintea acestei noi legi care ia in considerare 12 luni din ultimele 24. TOTUSI CE S-A SCHIMBAT? CUM AJUTA NOUA LEGE DACA ULTIMELE 12 LUNI AU FOST CFP?
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2017
deny_sa18, utilizator
OUG 158/2005 nu are nicio legatura cu CCC.

Noile modificari se aplica de la data de 1 iulie 2016.

Este problema dvs daca in ultimele 12 luni ati fost in CFS , dar in celelalte 12 luni ce statut ati avut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate dupa concediu fara plata anic anic Buna ziua! Pe 28 septembrie 2012 mi s-a terminat concediul de 2 ani pt ingrijirea copilului (al patrulea copil). Am lucrat pana pe 15 noiembrie 2012 dupa ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie maternitate hmmmm hmmmm Buna ziua, Pot beneficia de concediu si indemnizatie maternitate daca am un contract part-time, jumatate de norma, 4 ore/zi? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa ai pe contractul de munca,ca sa poti beneficia de prenatal? nicol_sexxy20 nicol_sexxy20 am 4 luni de munca si sunt insarcinata in 3 luni. pot beneficia de concediu prenatal,indemnizatie de crestere a copilului? (vezi toată discuția)