avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

buna ziua.am nascut pe 12 iulie.in cat timp trebuie sa depun actele pentru CCC si de la ce data intru in concediu dupa depunerea actelor?multumesc
Cel mai recent răspuns: mama bobo , utilizator 12:45, 14 Ianuarie 2017
Buna ziua .Ma aflu in urmatoarea situatie.Urmeaza sa nasc in 27 februarie si beneficiez de somaj deoarece am urmat cursurile la zi a unei scoli postliceale.in somaj ma aflu pana la data de 24 februarie.Intrebarea mea este daca e obligatoriu sa intru intai in concediu medical si dupa aceea sa depun actele pt ccc.Am intrebat la judet si mi s-a spus nu trebuie sa cer c.medical ca nu are cine sa mi-l dea,si dupa ce nasc sa depun actele pt ccc la primarie in 60 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie concediu crestere copil MihaelaUrsu1 MihaelaUrsu1 Buna ziua, Lucrez ca si trainer pe Contract de munca cu perioada determinata. In data de 12.07.2016 urmeaza sa am un copil. Contractul de munca se va ... (vezi toată discuția)
Info Addryana Addryana Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)