avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in perioada somaj gasesc munca perioada determinatã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in perioada somaj gasesc munca perioada determinatã

Va rog sa ma ajutati cu o intrebare:ce facilitati am daca in perioada somajului ,dupa nici doua saptamani,i-mi gasesc de munca pe perioada determinata in domeniu nou .
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 20:19, 19 August 2009
Da normal ca se va suspenda, insa daca lucrati doar trei luni, deci cim determinat, il veti relua (somajul).
Incetarea cim cu art. 56j va permite acst drept si nu alt art. de incetare.
va intreb fiindca e domeniu nou si mi-e teama ca voi trezi ca nu corespund cerintelor lor sau nu i-mi place mie si nu as vrea sa pierd somajul.pot sa le cer eu sa ma angajeze pe o perioada determinata,3 sau 6 luni,somajul se suspenda si daca nu merge treaba bine sa-mi reiau somajul.
Discutati cu angajatorul si vedeti cum vrea si el, nu-i puteti impune dvs. cum sa faca angajarea.
va multumesc pt raspuns.puteti sa-mi spuneti daca are importanta pt el daca facem cim pe per det. sau nedet?depinde de bunavointa lui.
In mod normal se face cim nedeterminat, dar in prezent, sunt multi angajtori care fac cim determinat, tocmai ca sa vada cum se acomodeaza omul si daca corespunde. Puteti sa ii sugerati un cim determinat, sa vada daca e multumit de dvs.si invers :)
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cei 30% din indemnizatia de somaj? adrian962 adrian962 buna ziua as dori sa va adresez o intrebare dar mai intii ar trebiu sa va relatez situatia de fapt sint in somaj pe perioada 01 dec 2014/ 31 dec 2015.am ... (vezi toată discuția)
Angajare in perioada somajului natasa_222@yahoo.com natasa_222@yahoo.com Buna ziua Va rog daca se poate o lamurire Am intocmit dosarul pentru somaj pe care o sa il depun in luna mai. Intre timp am gasit un loc de munca dar ... (vezi toată discuția)
Intrerupere somaj ochio ochio o persoana a venit din somaj la interviu pt angajare si a fost acceptat. pt a intrerupe somajul ,ii trebuie o adeverinta de la firma ca a fost angajat cu CIM ... (vezi toată discuția)