avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen in actul constitutiv srl - d
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen in actul constitutiv srl - d

Buna seara ,
intrebarea mea este urmatoarea :
In actul constitutiv al unui srl-d se mentioneaza la activitatile secundare grupele din codul caen pe care le dorim (cu tot cu continut ) ? sau doar codul pe care ni-l dorim ?
Intrucat as dori mai multe grupe de coduri caen cu tot cu subpuncte si dupa cum stipuleaza legea am voie doar la 5 grupe .
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 10:14, 26 Septembrie 2016
Buna ziua,

Puteti mentiona grupa si codurile aferente ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Info inlocuire cod caen alex8505 alex8505 Detin o socitate, infiintata in dec.2012 ce are urmatoarele coduri CAEN: 8292, 1082, 1089, 4637, 4789, 4791, 4799 Pana in prezent societatea nu a avut ... (vezi toată discuția)