avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din gestiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din gestiune

buna ziua sunt angajata la o benzinarie si astazi mi s-a spus de catre sef ca sunt concediata si ca va depune plangere pentru furt deoarece unele produse nu le bateam pe casa de marcat sau le sstergeam inainte de scoaterea booului. banii pentru acele produse o sa se retina din salariul dar ce se va intampla cu plangerea? :((:((
Cel mai recent răspuns: andre23 , utilizator 21:02, 31 August 2016
Ce prejudiciu exista?
intre 200 si 250 ceva de genul si in 10 trebuie sa iau salariul si imi opreste de acolo. mi-a spus sa merg cu demisia. trebuie sa imi dau demisia sau ma da el afara avand in vedere ca sunt in perioada de proba?
E mica suma.

Daca o platiti nu cred ca veti fi trimis in judecata.

Daca suma era mai mare ati fi fost condamnat penal.

E bine sa aveti totusi avocat daca veti fi chemat la audiere ca sa nu aveti probleme deoarece avocatul va poate ajuta foarte mult.

cat timp de acum incolo mai poate face plangerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea cardului de firma in alte scopuri lucian981 lucian981 Buna seara! Am lucrat la o firma de transport ca sofer de tir doua luni, 8zile cursa de proba si dupa aia o luna si 3 saptamani cursa comunitate in europa, ... (vezi toată discuția)
Delapidare - consecinte PirvuMircea PirvuMircea buna ziua....sunt angajat ca lucrator comercial la un bar...incepand de anul trecut de prin decembrie 2013 am mai dat pe datorie am mai fumat si eu din ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu daniel_e36 daniel_e36 Buna ziua din nou. Inca o problema si am nevoie de ajutorul dvs. Am fost furat, am facut plangere , hotii au fost prinsi in flagrant in acelasi tip de furt si ... (vezi toată discuția)