avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajofm
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajofm

Pot trimite online situatia locurilor de munca vacante?
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 17:17, 2 Septembrie 2016
Normele de aplicare a Legii 76/2002
Art.3
......
(2) Comunicarea de către angajatori a locurilor de muncă vacante, precum şi comunicarea de către angajatori a ocupării locurilor de muncă vacante care au fost comunicate se vor face pe suport hârtie sau în format electronic, conform formularelor prevăzute în anexa nr. 1A, respectiv în anexa nr. 1B. Prin format electronic se înţelege suport magnetic, e-mail ori serviciul online pentru comunicarea locurilor de muncă vacante sau ocuparea acestora oferit de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
puteti sa imi dati un link pentru a accesa acest serviciu?
Luati legatura cu AJOFM sa va comunice adresa de mail pe care puteti sa trimiteti.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare incadrare in munca gina2010 gina2010 Buna ziua, instiintarea incadrarii in munca trebuie transmisa anterior inceperii activitatii de catre viitorul salariat? (vezi toată discuția)
Comunicare angajare la somaj anexa 1b Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua , Spuneti-mi va rog, am citit ceva despre anexa 1 b referitor la comunicarea ocuparii locului de munca vacant, daca de exemplu fac o angajare la ... (vezi toată discuția)
Situatie privind locuri de munca vacante daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti daca este un termen obligatoriu pe care trebuie sa-l trec atunci cand completez rubrica \\"valabilitatea ofertei\\" din \\"situatia privin ... (vezi toată discuția)