avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inlocuire interimar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inlocuire interimar

La ultima sedinta de consiliu de administratie s-a hotarat scoaterea postului de manager la concurs. Unitatea se afla in stadiu de primire dosare si organizare concurs pe1.10.2016. Acum doua zile s-a primit o dispozitie de inlocuire a managerului interimar cu un altul tot interimar. Se poate inlocui un imterimar cu un altul mai ales in timpul de organizare de concurs?
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 17:14, 11 Septembrie 2016
Si cum va fi platit aceasta persoana daca nu trebuie sa aiba cim.
Alt coleg din alta unitate cu acelasi profil a fost angajat pe post de economist si peste 5 zile a fost numit manager interimar.
Probabil se incheie un contract de management intre repectivul si CA cu clauze contractuale pe baza caruia va fi platit
Interimar inseamna ca tu ai dat un concurs si lucrezi pe un post in acea unitate,esti un angajat competent si ai rezultate la locul de munca, iar organul ierarhic superior iti deleaga atributii pe o durata limitata de timp.Chiar si interimar nu trebuie ai un dosar sa fii apt medical,pshihologic, poti sa ei pe oricine dupa strada si un simplu paznic nu-l angajezi pana nu are dosar complect si sustine un examen.
Am inteles despre ce este vorba,clar ca inlocuirea nu s-a facut tocmai legal,daca nu a existat niciun motiv de inlocuire,dar singura dvs posibilitate este sa sesizati situatia organului ierarhic superior al unitatii dvs. !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de management la spitale lorydeny lorydeny Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada interimatului de manager la spitale se incheie contract de management in care sa mentionez \\" ... (vezi toată discuția)
Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)
Numire interimar in functie de conducere Horeaandres Horeaandres Buna ziua, am ocupat o functie de conducere(manager) intr-un spital, in urma cu 3 ani prin concurs, inainte de expirarea mandatului atat consiliul de ... (vezi toată discuția)