avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru

Intr-o institutie publica unde personalul este contractual, deci exista un CCM in care este prevazut programul de lucru al institutiei, exista posibilitatea ca pentru un angajat acesta sa poata fi fractionat si diferit fata de restul angajatilor?
Cel mai recent răspuns: gina68 , utilizator 12:58, 16 Septembrie 2016
Ar fi trebuit explicitate acele imprejurari si nu lasate la latitudinea sefilor ;) ... care pot decide sau nu asa ceva.
CCM trebuie sa contina doar clauze in concordanta cu reglementarile legale in vigoare in acest caz prin acea "adaogire" s-a depasit reglementarea Codului Muncii.
Asadar,cred ca salariatului care solicita acest tip de program ar trebui principiu sa i se aprobe cererea .
Va multumesc. O sa transmit liderului de sindicat.
Prin urmare in cf cu reglementarile din Codul Muncii fiecare salariat poate solicita program individualizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program in contract zxz19 zxz19 Buna dimineața Daca se stabilește in CIM programul de munca care sa cuprindă o perioada fixa in care personalul se afla simultan la locul de ... (vezi toată discuția)
Mama care duce copilul la gradinita, beneficiaza de un program adecvat din partea angajatorului? CRPO CRPO Exista vre-o lege cu referire la programul de munca al mamelor care isi duc copii la gradinita? Ma refer la orar. (vezi toată discuția)
Student la zi si salariat ottonell ottonell Buna seara, sunt student la zi si in acelasi timp si salariat, am cerut sa conducerii unitatii unde lucrez sa pot lucra in schimbul 2 ( dupamiaza) dar nu am ... (vezi toată discuția)