avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere cu permisul suspendat

Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am facut-o. Mi-a fost suspendat din nou dreptul de a conduce, pe perioada cercetarilor, primind dovada fara drept de circulatie. Ce pedeapsa ma paste si sunt sanse sa se scada din pedeapsa perioada in care nu am avut drept de circulatie?
Va multumesc
Da, de condus nu veți mai On duce prea curând.
De abia după ce sa soluționează juridic cazul veți ști când veți mai putea conduce.
Salut am văzut ca ai fost depistat in trafic cu permisul suspendat, as vrea sa știu dacă ți-ai primit permisul înapoi sau nu , sunt și eu in cazul tau
buna seara ! si eu sunt tot in aceiasi problema .....am avut o urgenta sa ma duc cu masina...undeva si m-am urcat la volanu masini ...apoi nu După mult timp. m-am intalnit cu echipajul de poliție . si ma oprit ...si eram conștient caci am carnetul suspendat•°°
acum.intrebarea este !
ce mi-se poate intampla ..va rog ajutati-ma ..am nevoie sa imi explice si mie ...mai bn cineva ..care a trecut pe aici ...
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Mihaighe, utilizator
Cititi ce s-a scris, este valabil si pentru dvs.
Buna ziua in 2015 mi a fost suspendat permisul de conducere.. in aceleași an am continuat sa merg cu mașina m-au prins mi sau făcut 4 dosare penale.. la doua dintre ele mi sa dat renunțare la urmărire penală iar unu dintre ele este acum in tribunal și m-au citat pe 1 Martie ce se poate întâmpla?

Alte discuții în legătură

Am condus cu permisul suspendat Vecinu Vecinu In data de 22.04.2016 la ora 16:45,eram pe o strada secundara la volanul unei dube si prin fata mea a trecut un echipaj de politie fapt pentru care m-am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)
Ce risc dacă am dosar penal clasat cu permisul reținut dacă sunt prins cu dovada expirată? MrSarakuz MrSarakuz Am un dosar penal pentru autovătămare ce a fost clasat. În curând îmi expiră dovada înlocuitoare a permisului de conducere. Nu am timp să merg să ... (vezi toată discuția)