Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am facut-o. Mi-a fost suspendat din nou dreptul de a conduce, pe perioada cercetarilor, primind dovada fara drept de circulatie. Ce pedeapsa ma paste si sunt sanse sa se scada din pedeapsa perioada in care nu am avut drept de circulatie?
Va multumesc
Salut am o problema si vreau sa ma ajutati cu un sfat ...am avut permisul suspendat pe 3 luni alcolemie 0,003 , in timpul acestea eu m-am suit la volan în peco am mutat masina ..pe mine nu mai oprit personal , dar in schimb au loat filmarea din peco și au vazut ca m-am suit la volan...ce se poate intampla . Atat timp cat eu nam fost prins la volanul mașinii de organele poliției ...in schimb exista video au scos ca eu m-am suit si am condus??
Vi s-a deschis dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 2 c.p., care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Filmarea video poate sa fie folosita ca proba impotriva dvs in procesul penal.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Buna ziua! Va rog din suflet sa binevoiti a ma lamuri in urmatoarea problema: Am condus cu permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile, pt conducerea sub influenta alcoolului..am avut foarte putin..am colaborat in totalitate cu agentii de circulatie..apou, am mai condus odata, pe o distanta foarte scurta (1000 m) din cauza unei urgente cu copilul, si am fost oprit din nou de catre un echipaj de politie..am adaugat la cel de.al doilea dosar caracterizari din partea unor persoane fruntase, sa zic asa, ale comunei unde locuiesc..nu am mai avut probleme cu politia in trecut, am o conduita impecabila in comunitate, etc..cat timp credeti ca va mai trece pana voi putea conduce din nou? Exista vreo posibilitate de a scurta aceasta perioada, sau vreo modalitate prin care sa pot obtine o dovada cu drept de circulatie, pana la solutionarea cazului? Va rog din suflet sa ma ajutati, intrucat recent am reusit sa obtin un post pentru care am luptat si am invatat foarte mult, si in scurt timp voi depinde foarte mult de dreptul de a conduce autovehicule..
Cat dureaza solutionarea dosarelor penale veti avea dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza. Asigurati-va apararea.
Cu respect , Domnule Avocat, as dori sa va intreb am vazut ca pedeapsa pt conducere cu permis suspendat este inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda . Intrebarea mea este , in ce condiții se aplica sanctiunea cu amendă pt aceasta infractiune .
Va multumesc .
Permis suspendat
Daniel93
Salut!
Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)