avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzile nepotului pe rolul casei mele
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzile nepotului pe rolul casei mele

Nepotul meu are 5000 ron amenzi la primarie si sant trecute pe rol-ul casei mele. Eu doar i-am facut buletinu. De la Primarie spune ca trebuie sa platesc amenzile nepotului daca vreau sa vand.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 11:22, 19 Septembrie 2016
Fals! Dv. sunteţi proprietarul, el este doar luat în spaţiu! (alt CNP, altă mâncare de peşte)
Solicitaţi în scris emiterea certificatului fiscal, astfel încât să aveţi dovada oficială că refuză (nejustificat) din acest motiv....în cazul în care veţi ajunge să-i acţionaţi în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil dar am alte datorii tabangina tabangina buna ziua,detin un imobil pe care vreau sa il vand,dar am datorii la primarie,niste amenzi de circulatie neplatite.notarul poate sa imi faca actul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate o persoană din spațiu? Anonimul1990 Anonimul1990 Bună ziua. Am achiziționat recent o mașină și nu o pot înmatricula deoarece am o persoană luată în spațiu care are amenzi la primărie iar primăria ... (vezi toată discuția)
Persoana în spațiu cu amenzi Anonimul1990 Anonimul1990 Bună ziua. Am achiziționat recent o mașină și nu o pot înmatricula deoarece am o persoană luată în spațiu care are amenzi la primărie iar primăria ... (vezi toată discuția)