avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de donatie

Buna ziua,
Avem un teren cu o casa dabandita prin mostenire 1/5, prin act de cumparare vanzare 3/5 iar acuma un frate vrea sa ne deie 1/5 prin act de donatie. are ceva dezavantaj?(la o cerere de autorizatie pentru constructie sau orice altceva care este legat de bun).
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2016
mecy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:19, 26 Septembrie 2016
Buna ziua,
Nu, nu exista niciun impediment atata timp cat donatia este incheiata la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau testament ? akydoo akydoo Buna ziua, Tatal meu are un teren pe care vrea sa mi-l dea mie (eu sunt casatorita si am un copil) pentru a construi o casa pe el. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Proprietate teren dolinay dolinay Buna ziua. Mama are un teren pe care a fost eliberat o autorizatie de construire. Constructia am efectuat noi, eu si sotul meu, astfel ne am inteles sa facem o ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe proprietatea altcuiva cu acordul sau? bugsy_io bugsy_io Buna ziua! Am o parcela de teren pe numele meu si doresc sa le construiesc socrilor o locuinta. Normal dupa bunul mers al lucrurilor ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)