avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Verificare inregistrare dosar la judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Verificare inregistrare dosar la judecatorie

Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului (care nu-mi da numarul la dosar si-mi spune ca este procedura greoaie). Sa-nteleg ca nu mi-a depus cererea inca, sau asa este, se da nr. la dosar dupa niste proceduri. Daca avocatul a depus cererea nu ar trebui sa apara numarul dosarului, numele meu undeva? Eu ma tot uit pe portal just si acolo nu apare nimic.
Cel mai recent răspuns: Dragos187 , utilizator 22:06, 5 Septembrie 2024
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Eu am cautat 2 ore ceva pe portal și apoi am rugat pe altcineva sa caute...

Nu e ușor de găsit mereu.
Dacă nu ai nr dosar poate fi complicat.

Introduceţi în spaţiul "Număr dosar, obiect, parte" numele şi prenumele sau denumirea ambelor părţi. Apoi, la "Sortare după" alegeţi câmpul "Relevanţă". Primul dosar care apare pe pagină este dosarul căutat sau, dacă sunt mai multe dosare cu aceleaşi părţi, primul dosar de pe pagină este dosarul în care s-au operat recent modificări în ECRIS.
Buna ziua,
Intrati pe portalul instantei de judecata, sectiunea " dosare " si o sa deschida o casuta cu
"Număr dosar, obiect, parte", iar acolo inscrieti numele unei parti si veti gasi numarul de dosar.
"E vina dvs. dacă nu știți sa alegeți avocatul.
Avocatul se alege pe baza de încredere."

Propun ca moderatorul sa propuna deschiderea unui subiect "Avocati vs justitiabili".
Unde, cei care au mai mare experienta, sa dea primii cu piatra.
Altminteri, nu vad rostul acestei polemici. Omul a cerut un sfat, dati-l.
E vinovat doar ca n-a stiut sa-si aleaga avocatul, nu pentru ca a cerut un sfat.
Altfel, eu credeam ca avocatii se aleg pe baza de rezultate, in primul rand. Normal ca, la avocatii slabi, se vor duce aceia care platesc mai putin.
Dar, cum se spune: Chiar daca viata e urata, viata e frumoasa.
Cam asa si cu avocatii...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2016
sflorin001, utilizator
Bună ziua am pus un avocat de 6 luni și nu apare dosarul pe portal și nici Nr de înregistrare nu mil da am contractul și chitanța de plată ce pot face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Citatie judecata larisaa larisaa este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie? firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)