buna seara am si eu o problema.Am vandut in 2013 o masina am contract vanzare-cumparare o am scoasa de la finante dar problema este ca la politie apar tot eu proprietar.am vreo 4 amenzi contestate in romania si de curand imi vine si din germania.stiti cumva daca rezolv ceva daca traduc contractu si il legalizez si il trimit la politia din germania?pe una din amenzi este o poza cu persoana care o conduce.eu masina am vanduto unei fete iar ia a vandut-o la randu sau fara contract fara nimic.ea plateste impozit si eu primesc amenzi.cum asi putea scapa de aceasta masina sa nu mai am nici o treaba cu ea?va multumesc anticipat...
In astfel de situatii, serviciul de evidenta vehicule local poate sa efectueze o mentiune de instrainare in Registrul National, insa va trebui sa depuneti/ transmiteti :
- copie contract de vanzare-cumparare/factura;
- copie document emis de DITL de scoatere din evidenta fiscal;
- copie dupa actul dvs. de identitate;
- copie (daca aveti) dupa actul de identitate al cumparatorului.
Recomandare: mențiunea de înstrăinare emisă de serviciul de evidentă vehicule se poate da unui traducător pentru traducere în limba germană si depune apoi la Autoritățile germane, cu puțin noroc vor ține cont de ea.
Succes :)
Amenda de la cnadr
dorat
BUNA ZIUA!
Acu 2 ani am vandut masina cu contract de vanzare cumparare. persoana care a cumparat masina a vanduto la alta persoana .masina a ramas tot pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare masini
Andrei 10
Am cumparat o masina de la cineva si am vanduto mai departe si avenit o amenda de rovineta dupa 5 luni ce se poate face mai departe? La cine am vandut masina ... (vezi toată discuția)