avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deranjarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deranjarea linistii publice

Buna ziua

Vis a vis de apartamentul in care locuiesc la aproximativ 5 metrii de geamul de la dormitor si bucatarie s-a construit un hotel. In fiecare vineri, sambata si duminica au loc diverse evenimente(nunti, botezuri, petreceri, etc). Muzica tine de dimineata pana noaptea la 12-1.

Am facut sesizari la politie. Acestia mi-au spus sa ma adresez Primariei. Am facut o reclamatie si la Primarie si am primit raspunsul urmator:

"Firma la care faceti referire are toate autorizatiile si avizele prevazute de lege si isi desfasoara activitatea fara incalcarea niciunei prevederi legale in vigoare. In situatua in care sunteti nemultumit de poluarea fonica va puteti adresa la Garda de Mediu"

Ce se poate face in aceasta situatie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:40, 26 August 2009
Aceasta estew solutia, adresati-va garzii de mediu pentru ca cei de acolo sa constate daca cei responsabili respecta ori nu normele legale ce privesc poluarea fonica , orele intre care este permis zgomotul, etc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot sala de evenimente, terasa tzclaudiu tzclaudiu Buna ziua, locuiesc intr-o zona rezidentiala unde de cativa ani s-a deschis o cladire cu sali de evenimente si un hotel. Cladirea respectiva este la cel mult ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica produsa de un generator torr10 torr10 Daca vecinul are generator de curent care ma deranjeaza seara dupa ora 22 pana la 2 noaptea aflat la distanta mica de gardul meu trebuie sa am aparat de ... (vezi toată discuția)
Lnchidere club noapte domi1 domi1 Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu inchiderea unui bar care imi face probleme de 3 ani de zile,mai exact in fiecare joi,vineri ,sanbata ... (vezi toată discuția)