Vis a vis de apartamentul in care locuiesc la aproximativ 5 metrii de geamul de la dormitor si bucatarie s-a construit un hotel. In fiecare vineri, sambata si duminica au loc diverse evenimente(nunti, botezuri, petreceri, etc). Muzica tine de dimineata pana noaptea la 12-1.
Am facut sesizari la politie. Acestia mi-au spus sa ma adresez Primariei. Am facut o reclamatie si la Primarie si am primit raspunsul urmator:
"Firma la care faceti referire are toate autorizatiile si avizele prevazute de lege si isi desfasoara activitatea fara incalcarea niciunei prevederi legale in vigoare. In situatua in care sunteti nemultumit de poluarea fonica va puteti adresa la Garda de Mediu"
Aceasta estew solutia, adresati-va garzii de mediu pentru ca cei de acolo sa constate daca cei responsabili respecta ori nu normele legale ce privesc poluarea fonica , orele intre care este permis zgomotul, etc.
Lnchidere club noapte
domi1
Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu inchiderea unui bar care imi face probleme de 3 ani de zile,mai exact in fiecare joi,vineri ,sanbata ... (vezi toată discuția)