avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal accident de circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal accident de circulatie

In vara acestui an am facut un mic accident cu motocicleta,eu fiind singura victima a propriului accident...si mi sa intocmit dosar penal fiind incadrat la art.196 alin.1...aici e dilema: nu inteleg de ce m-au incadrat la acest articol, dupa cate am vazut eu acest articol spune ca eram sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive !!!!!???? Cine ma poate lamurii si pe mine?
Cel mai recent răspuns: ovidiussmmi , utilizator 17:22, 29 Noiembrie 2016
Nu am consumat niciun gram de alcool..stiu sigur lucrul asta.Posibil sa fie o gresala in notificarea trimisa acasa?avand in vedere ca e completata de mana la nume prenume adresa articolul de lege si alineatul...eu dosarul nu l-am vazut astept sa vad ce zice parchetul si apoi imi iau avocat in cazul in care nu se termina cu nup.
S-a rezolvat a fost o eroare a politistilor in hartia care mi-au trimis-o acasa,,,au completat gresit numarul de lege la care m-au incadrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal acident de circulatie ovvy18 ovvy18 Salutare...am cazut si eu un moto-scuter mai exact am fost implicat intr-un un accident de circulatie cu autovictima si mi-a venit acasa de la politie o ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)