avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu - anulare, consecinte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu - anulare, consecinte

Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn pina acu 3 saptamani cind a plecat de la mine,cum pot sa fac sa nu mai aiba adresa mea pe buletin, ce se poate intampla daca ramane cu adresa mea pe buletin
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 10:17, 23 Octombrie 2016
ynocentta a scris:

Beatrice

Cunosc 2 spete similare,in care demersul prezentat a dat roade,mai ales sesizarea politiei responsabile domiciliului provizoriu al aceluia care beneficia de viza de resedinta
Acesta a fost legitimat de politistul de proximitate,a fost sanctionat in temeiul disp L nr 61/1991 republicata si i s-a impus termen in care sa finalizeze schimbarea domiciliului


asta e altceva, te duci si anunti ( daca vrei si n-ai ce face) la evidenta populatiei ca persoana nu mai sta, eventual indici adresa unde locuieste si poate i se pune in vedere sa isi schimbe domiciliul in acte.
Dar de aici . .sa autentifice o declaratie care se plateste si nu o s-o ia nimeni in seama..

@cris, in cazul dvs actul de identitate a fost obtinut fraudulos daca s-a depus cererea dupa vanzare si poate fi anulat, altfel nu.
Desi e obligat si vanzatorul sa il schimbe, nu i se intampla mare lucru daca nu o face. Poate cand amenda va fi mult mai mare, o vor face, acum maximul amenzii e de 80 de lei.

Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
@gi-jane2
Resemneaza-te, doamna ynocentta are un fix cu declaratia aia si niciun argument legal sau logic n-o sa i-l scoata din cap.

Cris1971 a scris:

Extrasul CF care ulterior si-a schimbat proprietarul, se poate include in articolul 1, mai sus citat, adica poate fi considerat "document care ulterior a fost anulat"?

Va referiti la CI cu domiciliul la un imobil care a fost vandut ulterior eliberarii?

Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2016
Ares-3, moderator
Ares-3 a scris:


Va referiti la CI cu domiciliul la un imobil care a fost vandut ulterior eliberarii?




Exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)
Carte de identitate 14 ani dejan dejan Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati in privinta cartii de identitate a fiului nostru care implineste 14 ani pe data de 21 Octombrie. Problema noastra este ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt într-o relație de prietenie cu o fata de circa ... myhai55 myhai55 Bună ziua, sunt într-o relație de prietenie cu o fata de circa 4 luni, acum ea dorește să o primesc in spațiu pentru că trebuie să-și schimbe ... (vezi toată discuția)