avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce alte siteuri interesante mai vizitati?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce alte siteuri interesante mai vizitati?

Eu, spre exemplu, intru destul de des pe urmatoarele:

blog cu informatii despre seriale tv
[ link extern ]

blog cu informatii din lumea IT
[ link extern ]

site cu informatii stiintifice
[ link extern ] /

Multumesc anticipat pentru recomandari. Chiar mi-ar prinde bine niste surse noi de inspiratie.
vizante a scris:

[ link extern ]
O adevarata enciclopedie. Click pe data din calendar
si aflati toate evenimentele importante din acea data !

Cred ca este interesant!

=D>=D>
[ link extern ] /
[ link extern ]

Un site in trei limbi (romana, engleza si franceza) despre Muntii Bucegi, un minunat loc de odihna si cutreierat paduri, cu cascade, vai abrupte si piscuri semete; cu trasee, cabane, informatii diverse, peisaje, vederi; si chiar anecdote, blog, divertisment...

Incercati macar un traseu de-o zi ...
poate va intereseaza :

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
[ link extern ] /

Nou forum international, pentru iubitorii Muntilor Bucegi
Vplay.ro

site cu seriale, videoclipuri (trebuie parola)

=D>
[ link extern ] /

*nu trebuie parola:fight:
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)
Atac informatic organizat asupra prm BX BX Site-urile si blog-urile PRM-ului au fost astazi practic taiate de la internet. Urmatoarele link-uri sunt nefunctionale: www.prm.org.ro ... (vezi toată discuția)