avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna 1/3din pedeapsa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna 1/3din pedeapsa?

Baiatul meu are o condamnate de 3 ani si 6luni.Cat inseamna 1/3 din pedeapsa?Se calculeaza anul la 12 luni sau la 8 luni?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:29, 7 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Anul are 12 luni. La baiatul dumneavoastra 1/3 din pedeapsa inseamna 1 an 2 luni si 10 zile.
Nu am inteles la ce va referiti cu acel 1/3 dar atata inseamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)
Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un an de detentie? Nicole09 Nicole09 Buna seara, Un an de detentie cat dureaza efectiv? 12 luni? Sau cum se calculeaza? Multumesc. (vezi toată discuția)