elga50 a scris:
La societatea care va furnizeaza energia termica. Ei sunt in masura sa puna lucrurile pe fagasul normal.
daca vinovatul nu vrea sa le dea drumul in casa pentru constatarea situatiei, nici macar societatea in cauza nu poate face nimic.
domnule ioszi, daca stiati ca are de mult timp acest convector, asociatia de ce nu a facut nimic pina acum ? v-a convenit sa platiti si gazul ars de acest individ, mai ales in conditiile in care convectorul consuma peste 1,5mc/h iar aragazele (pentru care s-a facut calculul initial al instalatiei de gaze a blocului) consuma doar 0,37mc/h ? eu chiar ma mir ca nu ati avut probleme cu gazele in momentul in care-i functiona aparatul lui.
si v-am mai spus ... faceti reclamatie la e-on gaz sau gdf suez (in functie de furnizorul pe care-l aveti) pentru ca garantat acesta nu are aprobarea si autorizarea de functionare a aparatului si se considera a fi improvizatie ceea ce a facut el, riscind atit sanctionarea baneasca cit si sigilarea robinetului.
si v-am scris si in prima postare ... asociatia nu va rezolva nimic cu acest individ decit pe cale judecatoreasca