avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

nevoie de ajutor

Buna seara!
Va deranjez cu o intrebare, sper sa ma puteti ajuta. Acum ceva timp, in institutia de invatamant in care lucrez, a fost gasit un obiectiv de inregistrat audio. De cand a fost gasit, dispozitivul se afla in posesia celei care l-a gasit, impreuna cu inregistrarea de pe el. De atunci, banuiala planeaza pe rand, asupra fiecaruia dintre noi, depinde ce martori oculari "binevoitori" se gasesc sa spuna ca a vazut pe unul sau altul din noi in incinta cladirii sau in apropierea locului in care a fost gasit dispozitivul. Ce putem face pentru a ne apara de aceste declaratii??????
Cum ne putem apara de eventuale acuzatii??
Cel mai recent răspuns: nenemus , utilizator 20:07, 11 Noiembrie 2016
Nu exista temei legal pentru o astfel de sanctiune . Poate doar recomandare la tratament psihiatric cu suspiciuni de paranoia , pentru doamnele respective.
Multumesc frumos, pentru interesul acordat! O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie / divort Cobacel Cobacel O sa trec la subiect ca am cateva intrebari : 1. Daca am fost inregistrati ca familie luni intregi , zile intregi , 15 ore pe fiecare zi . Eu am 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Microfon montat in masina Cornelius999 Cornelius999 Buna ziua, Am o intrebare la care as aprecia raspunsul dumneavoastra. La ce ma expun daca am montat un microfon(+GPS) in masina sotiei (ea nu stia nimic) si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu testament autentificat edwin_rosetti edwin_rosetti Buna seara, Daca o persoana a intocmit un testament autentificat la notar pentru un apartament, mai poate sa-l vanda fara a solicita la notar anularea ... (vezi toată discuția)