Bunaseara am si eu o intrebare find 4 surori tata sa despartit de mama di ani 80 dar nu au divortat tata a trit cu o femeie care au avea 2 baieti inpreuana nu au avut cop.i in 2005 tata amurit noi nu am stiut pana in 2014.Am deschis proces pentru succesiune dar neam confuntat cu o problema tata a facut un testamen in care specifica ca are 4 copi si ca lasa toate avere lui unei nepote de la fiu dar ne find adevarat am facut am facut apel a fost accept ne trimis inapoi la aceiasi judecatorie ipentru partaj de acolo ne zis ca se respinge pe art 994 si putem face apel in 30 de zile de la comunicare .Intrebarea mea este avem vreo posibilitate de a cisia sau nu daca facem apelul sau ce se va mai putea facs in situatia asta va multumesc
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele intrucat aceasta speta nu este de dus de catre jusrtitiabili fara cunostinte de drept pentru a avea o sansa de castig. A spune ca ati pierdut pe art. 994 C.civ este .... cel putin interesant.
Daca va referiti la art 994 Cod Procedura civila, atunci e vorba de cai de atac dar nu de cauze.
Consultati un avocat care, dupa studierea actelor de la dosar si dupa stabilirea situatiei de drept si de fapt, va poate ajuta si indruma.
Orice v am sfatui noi nu va va fi de folos pt ca nu sunt pareri documentate pe actele din dosar. Numai un avocat care vede exact cererile, probele, hotararile date pana acum isi poate exprima un punct de vedere pertinent cu privire la ceea ce mai e de facut in dosar.
Avem deja o avocata care sa ocupat de la inceput dar se pare ca nici sansa nu stie ce sa mai creada vroiam si alte pareri caci cu toata treaba asta am platit numai avocatul 1000 de roni si mai trebuie sa ìi dam 1000 de euro si totusi nu stiu daca la urma se rezolva ceva mi se pare absurd nu stiu ce ar trebui sa mai face
Va multumes oricum si daca mai aveti pareri referioare la cazul nostru vi le asteptam sa inteleg ca avocata nostra nu sia dat interesul pentru noi va multumes din suflet
Succesiune
tamanu17
pe rol find dosarul de mostenire in urma decesul mamei,in care sunt implicati tatal.fiul si2 surori,pe timpul procesului,una din surori a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)