avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhive carti de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhive carti de munca

Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea grupei ptr varsta de pensionare. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabi2204 , utilizator 12:54, 22 Iulie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Incercati la
Serviciul Judeţean Caraş-Severin al Arhivelor Naţionale
[ link extern ] /

Buna ziua,as vrea sa va rog dacă se poate sami spuneti unde pot găsi arhiva cu cărțile de m7nk de le firma FGM iasi care a dat faliment și numi pot recupera cartea de munca, specific ca am lucrat la această firma în anul 2010
Cornel Vasile a scris:

Despre ce societate este vorba ?

FGM securityIasi
Luati legatira cu Global Money Recovery IPURL, în calitate de lichidator judiciar al societatii respective.
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhive romarta copiilor roxiteo roxiteo Buna seara.Sora mea a lucrat peste 20 de ani ,inainte de 1989,la magazinul Romarta Copiilor.De unde poate scoate adeverinta cu vechime in munca necesara ... (vezi toată discuția)
Carte de munca disparuta pentru cei ramasi afara in delegatie in comunism ChristianL ChristianL Am ramas in strainatate in 1988 in timpul delegatiei si Tribunalul militar Bucuresti m-a condamnat la inchisoare. Intreprinderea de comert exterior pentru care ... (vezi toată discuția)