aproximativ 3 ani jumate in urma , am cumparat o remorca auto pe o suma modica de la niste vecini ,impreuna cu remorca ( arata foarte rau , nefolosibila , fara ITP de 13 ani ) am primit si talonul si cartea de indentitate ,
mentionez ca a fost buna credinta de ambele parti si fiind si vecini nu am facut contract de vanzare/cumparare
dupa 3 ani si jumatate unul din soti vanzatori ( titularul talonului ) solicita remorca sa ii fie returnata , ptr ca ,considera ca nu mai vrea sa o vanda si m-a actionat in instanta
in aceste conditii am vreo sansa de castig , cum pot sa ma apar ? pot sa fac o plangere penala ptr inseleciune ? sotia (concubina) vanzatorului este dispusa sa fie martora in favoarea mea (asta daca ulterior nu se v-a "suci" si ea)
este adevarat ce spuneti, domnule avocat Lascoschi, dar si mai adevarat este si proverbul "cel mai destept cedeaza", mai ales ca obiectul in cauza este o rabla care este buna de donare la fier vechi, dupa cum rezulta din relatarile domnului Timpuriu
de cand s-a facut aceasta tranzactie au trecut 3 ani jumate ,fara ca vanzatorul sa solicite ceva , nu a trimes nici o notificare ca isi vrea bunul inapoi , dupa aceasta perioada nu intervine prescrierea ?, mai are dreptul la revendicare ?