Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta acelor dovexi video si dupa 60 de zile spune cu nosalanta ca a expirat valabilitatea lor !!!! Cum justifica acel procuror ca timp de 60 de zile nu a intreprins nici o actiune!!! Va Multumesc anticipat pentru raspuns
si chiar daca erati boschetar, domnii politisti nu aveau dreptul sa aplice corectii fizice, ci doar sa va legitimeze sau sa va solicite sa ii insotiti la sectie pentru a va identifica. judecand dupa modul cum se comporta cu propriile sotii si familii, multi dintre oamenii in uniforma a MAI nu au ce cauta in sistem. eu nu voi intelege niciodata cum accepta astfel de indivizi in sistem cu astfel de comportamente antisociale.
@curea Buna ziua! Sa stiti ca in relatia cu cei din jur si in special cu organele de represiune multe depind si de atitudinea pe care o ai. Am vazut un tigan, un paria in societatea romaneasca moderna, luat la intrebari de unul de la locala fara niciun motiv, doar pt. ca asa voiau muschii organului. Tiganul a fost recalcitrant si i-a spus sa-si vada de drum ca-i beat (asa era! cam duhnea organul). Cand a pus mana pe el sa-l retina (sau sa se tina), tiganul i-a zis ca daca nu-l lasa in pace de mers va merge, dar numai unul! Ai curaj sa-ti incerci norocul? l-a intrebat. Organul a luat mana de pe el si a plecat in cautarea unui rom mai docil. Mi-a placut de tigan, stie ca are o singura viata si a ales sa si-o traiasca cu demnitate. Cred ca ar trebui sa-i urmam exemplul, cum zice zicala, ,,sa mori de gat" cu cel ce te umileste/abuzeaza! Este o expresie celebra Too many assholes, not enough bullets, intr-o traducere aproximativa ar suna cam asa : Prea multi ticalosi, prea putine gloante!
Calea de atac?
_Alin_
Ieri am primit Ordonanța de la parchet, mi s-a respins plângerea ca inadmisibila, in temeiul art. 339 C.P.P.
Ordonanța a fost emisă chiar de către ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala
penan
Buna ziua, am ajuns intr-o situatie complet inutila din cauza unui om care crede ca i se cuvine totul. am fost agresat intr-un loc public, de catre o anumita ... (vezi toată discuția)