avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Definitia importatorului. Sunt importator daca ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Definitia importatorului. Sunt importator daca ?

In legea privind siguranta jucariilor exista urmatoarea definitie a importatorului:

importator - orice persoană fizică sau juridică stabilită în România ori în alt stat membru al Uniunii Europene, care introduce pe piaţa din România sau dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene o jucărie dintr-o ţară terţă;

Intrebarea mea este: daca eu cumpar jucarii dintr-un alt stat membru al UE sunt considerat importator ? Adica, sunt importator daca introduc jucarii in Romania din orice alta tara, sau doar dintr-o tara din afara uniunii europeene ?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 09:05, 8 Decembrie 2016
din afara Uniunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende sorinapopescu sorinapopescu As dori sa va intreb cat la suta este impozitul de dividende la o microintreprindere? Si daca firma s-a infiintat in luna aceasta si are si activitate plateste ... (vezi toată discuția)
Ce tva platesc la cumpararea unei masini din america? truta_marian truta_marian Bună ziua. Ce lege să citesc pentru a afla ce TVA trebuie să plătesc la achiziţia unui autovehicul din S.U.A.? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)