avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am cumparat autoturism pus sub sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am cumparat autoturism pus sub sechestru

Buna ziua,

Am cumparat acum cateva luni un autoturism de la o persoana care spunea ca un cumnat de ala lui are masina de vanzare de pe firma. Mi-a facut factura, mi-a dat toate actele, fiscalul, certificat de radiere. Am scos dovada ca avea taxa paltita de la ANAF.
Astazi m-au sunat o persoana care mi-a comunicat ca masina era pusa sub sechestru si ca in orice moment politia poate sa o opreasca in trafic si sa o confiste.
Masina este deja inmatriculata cu alte numere.

Ce pot sa fac in acest moment. Imi pot lua masina?

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurător pe autoturism înstrăinat cu contract de comodat. cum îl pot radia? cigi cigi Buna ziua, In urma cu cativa ani am instrainat un autoturism cu un contract de comodat. Ulterior, acest autoturism a fost imprumutat unei terte persoane. ... (vezi toată discuția)
Problemă radiere autoturism lucky81kta lucky81kta Vă salut. Am și eu o problemă la care sper să găsesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastră. În anul 2014, în urma unui accident am considerat că ... (vezi toată discuția)