avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva Ordonanta de clasare, la procurorul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva Ordonanta de clasare, la procurorul ierarhic superior nesolutionata nici dupa 50 zile de la depunere

Plangere impotriva Ordonanta de clasare, la procurorul ierarhic superior nesolutionata in termenul de 20 zile de la depunere.
Pe data de 07.11.2015 am depus la parchetul de pe langa judecatorie o plangere impotriva Ordonanta de clasare, la procurorul ierarhic superior conform art.339 cpp care a ramas nesolutionata,in sensul ca nu am primit nici un raspuns. Mai trebuie sa astept rezultatul procurorului superior ?
Ce se poate face daca acest prim procuror nu solutioneaza plangerea in termenul de 20 zile. Inseamna ca nu mai pot face alte actiuni impotriva acestuia ?
Cel mai recent răspuns: cornaca , utilizator 10:39, 2 Ianuarie 2017
Cea ce insemna ca mai pot astepta rezultatul contestatiei data de prim procuror.

Domnule Patrascu,va multumesc
Mai puteti astepta, dupa ce il primiti mai aveti 20 de zile, cred ca ati inteles acum.
multumesc domnilor Trandafir 2 si Patrascu Razvan pentru raspusuri scurt si la obiect !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta clasare costel58 costel58 In urma comunicarii unei ordonante prin care s-a dispus clasarea unui dosar penal , am depus o plangere catre prim-procurorul Parchetului impotriva acestei ... (vezi toată discuția)
Orodonanta de clasare Sever Simion Sever Simion Am primit o ordonanta de clasare a plangerii penale intocmita de mine ca parte vatamata. In cuprinsul ei sunt multe minciuni si sursa lor este sectia de ... (vezi toată discuția)
Termen pentru atacarea actelor procurorului wap54 wap54 Dupa noul cod penal la cat timp de la primirea unei ordonante de NUP la o sesizare poti depune contestatie la prim-procuror? Dupa prim - procuror unde mai poti ... (vezi toată discuția)