avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model de întîmpinare apel reclamant
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model de întîmpinare apel reclamant

Asi dori un model de întîmpinare apel reclamant. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: coancaholdonmihai , utilizator 19:09, 30 Decembrie 2016
Avocatii nu lucreaza cu modele ,lucrarile redactate sunt facute in functie de speta clientilor,hotararea apelata,motivele de apel etc.Nu va poate ajuta nimeni atat timp cat nu a citit hotararea instantei de fond,motivele de apel formulate de partea adversa etc.Oricum dvs practic solicitati ceva fara a oferi practic nici un amanunt despre parti,obiectul cauzei ....Dati search pe google cautand intampinare apel si incercati sa adaptati cele gasite la situatia dvs.
VA MULTUMESC ! UN AN 2017 CU MULTA SANATATE SI ÎNPLINIRI ÎN TOATE DOMENIILE !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu in fata instantei redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Dupa noul cpc sa schimbat forma la intimpinare la recurs in calitate de intimat si daca se poate un model de intimpinare sa ma pot ghida .Va ... (vezi toată discuția)
Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel ContSters359348 ContSters359348 Astazi apelantii mi-au spus ca au renuntat la apel trimitind un inscris in prin care instiinteaza instanta ca renunta la apelul formulat impotriva sentintei ... (vezi toată discuția)