avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Comert de organe umane
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Comert de organe umane

Ce parere aveti despre divergenta politica creata intre Izrael si Suedia pe tema comertul de organe umane ?
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 08:55, 22 Octombrie 2009
Hello! Aici Pamantul. Ma aude cineva?!

“Evreii l-au ucis pe Isus; sa ucidem toti evreii” – spunea cineva, candva. “Ce-ar fi ca negrii sa spuna: Albii l-au ucis pe Isus; sa ucidem toti albii”? (parafrazand pe Simon Wiesenthal).
Isus a fost rastignit din considerente politice, asa cum crestinii au fost oprimati – in Imperiul Roman, mai ales – din aceleasi considerente: urmareau sa obtina: libertate, egalitate, fraternitate…:weg:

Ce-ar fi sa observam mai atent si sa realizam ca evreii n-au adus toate relele in lumea aceasta? Nu voi intelege niciodata de ce evreu a inceput sa insemne malefic… Dar german…?! Nu poporul german a permis sa se intample ceea ce s-a intamplat? Desi incepusera sa banuiasca – au recunoscut cu guritele lor – n-au avut curaj sa faca ceva… Cei care au avut curaj au actionat, si au salvat multi evrei de la exterminare… Si nu doar evreii au sfarsit in lagare de munca fortata!

Nu-mi veniti cu ideea ca evreii au “luat pielea” de pe cei nevoiti sa se imprumute cu bani! Daca doctrina crestina (si cea musulmana) a interzis camata… Daca n-ar fi fost asa probabil ca multi “crestini” ar fi facut acelasi lucru… A se vedea ce se intampla azi...
Cand ajungi sa consideri o rasa ca fiind inferioara o marginalizezi, te feresti de acesti oameni, ii ignori… iar ei se dezvolta, devin puternici fara ca tu sa stii. Ce vina au aceia care stiu si pot supravietui in orice situatie?
Un utilizator pe acest forum conchide :"Ne complacem in mizeria noastra marunta...fara sa mai ridicam privirea si sa ne uitam in jur poate-poate se prinde si de noi ceva bun si constructiv . "
trope_doi a scris:

Hello! Aici Pamantul. Ma aude cineva?!

“Evreii l-au ucis pe Isus; sa ucidem toti evreii” – spunea cineva, candva. “Ce-ar fi ca negrii sa spuna: Albii l-au ucis pe Isus; sa ucidem toti albii”? (parafrazand pe Simon Wiesenthal).
Isus a fost rastignit din considerente politice, asa cum crestinii au fost oprimati – in Imperiul Roman, mai ales – din aceleasi considerente: urmareau sa obtina: libertate, egalitate, fraternitate…:weg:

Ce-ar fi sa observam mai atent si sa realizam ca evreii n-au adus toate relele in lumea aceasta? Nu voi intelege niciodata de ce evreu a inceput sa insemne malefic… Dar german…?! Nu poporul german a permis sa se intample ceea ce s-a intamplat? Desi incepusera sa banuiasca – au recunoscut cu guritele lor – n-au avut curaj sa faca ceva… Cei care au avut curaj au actionat, si au salvat multi evrei de la exterminare… Si nu doar evreii au sfarsit in lagare de munca fortata!

Nu-mi veniti cu ideea ca evreii au “luat pielea” de pe cei nevoiti sa se imprumute cu bani! Daca doctrina crestina (si cea musulmana) a interzis camata… Daca n-ar fi fost asa probabil ca multi “crestini” ar fi facut acelasi lucru… A se vedea ce se intampla azi...
Cand ajungi sa consideri o rasa ca fiind inferioara o marginalizezi, te feresti de acesti oameni, ii ignori… iar ei se dezvolta, devin puternici fara ca tu sa stii. Ce vina au aceia care stiu si pot supravietui in orice situatie?

:OAm zis eu sa fie omorati evreii?????De ce interpretezi pe langa ? Eu am spus ca au facut o mare greseala omorandu-l pe Isus! Nu sunt de acord cu antisemitismul...consider ca ne puteam naste fiecare dintre noi intr-o cu totul alta religie....religiile sunt inventiile omului ca sa stapaneasca alti oameni!B-)
Dar cu "anti-palestinismul" ati putea fi deacord ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfanta lumina din ierusalim CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In Sambata Mare, de Pastele Ortodox apare Sfanta Lumina. A fost cineva acolo ca sa ne relateze ce se intampla? Interesant este faptul ca, numai de Pastele ... (vezi toată discuția)
Ce s-ar fi intamplat daca hristos nu ar mai fi inviat ?! Costinel Burca Costinel Burca Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?! Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry: (vezi toată discuția)
Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)