avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema!!

buna ziua , am si eu o intrebare , am niste bani intr-un cont , la o banca, eu sunt trecuta ca titular , iar o alta persoana x trecuta ca imputernicit a 2, intrebarea mea este daca aceasta persoana poate sa scoata bani din cont fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:12, 6 Septembrie 2009
ginutzajoco a scris:

dar apartamentul daca este pus pe numele meu , fara nici o clauza , are vreun drept sa ma dea in judecata pt el? avand in vedere ca persoana x mi-a dat banii pt apartament insa nu e trecuta in contract , nicaieri, ?


Respectiva persoana v-a dat pur si simplu banii fara nici un document, sau vi i-a pus in cont?
.. nu inetleg, pentru ce sa va dea in judecata.. apartamentul e al dvs, oricine v-a data banii.

dar :">daca ati incheiat cu acea persoan un contract de imprumut pentru acei bani si nu ati rambursat banii, atunci poate sa obtina in instnata hot.jud, prin care sunteti obligat la a rambursa acei bani.
hot.jud. poate fi pusa in executare si daca nu aveti alte posibilitati, in ultima instanta vi se poate scoate spre vanzare apartamentul detinut in propritetate.
banii pt apartament mi i-a dat in mana direct , fara chitante , fara nimic,
atunci de ce va temeti... ?
ca ma tot ameninta ca ma da in judecata si ma da afara, desi stiam ca nu are drept....am vrut sa ma conving totusi:">

Alte discuții în legătură

Aflare date despre un cont bancar din anul 2000 tomaioan tomaioan Buna ziua.Socrul meu a constituit in anul 2000 un depozit la banca si l-a trecut imputernicit pe cumnatul meu.Acesta din urma a scos toti banii din banca in ... (vezi toată discuția)
Imputernicitii avea dreptul sa retraga banii de contul tatalui meu decedat? cioatamircea cioatamircea Tatal meu a avut cont .La suma depusa a avut cum este normal imputernicit.Dupa decesul tatalui meu imputernicitii mai aveau dreptul sa scoata bani? Editat ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinerii de catre chirias alinu alinu Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, va rog. Am stat cu chirie intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu alti 2 prieteni aproximativ 3 ani. ... (vezi toată discuția)