avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

in urma cu 5 ani am avut un accident dintre care sa solutionat dosarul cu ucidere din culpa anu trecut .mi sa dat 2 ani cu suspendare si n u stiu nimic de permis daca poate cineva cu o informatie unde sa sun sau sa verific multumesc
Permisul dvs.a fost anulat ca urmare a condamnarii definitive pentru infractiunea de ucidere din culpa savarsita ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie.
Va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior condamnarii dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere Morwin Morwin Buna ziua. Am fost condamnat la 3 ani cu suspendare in urma unui accident rutier ce a decedat o persoana. In hotarrea judecyoreasca nu scrie nimic de permisul ... (vezi toată discuția)
Permis conducere auto marius999917 marius999917 am avut carnetul de conducere suspendat in urma unui accident cu vatamare corporala produs de mine.procesul s-a incheiat la data de 8 ianuarie 2019 la curtea ... (vezi toată discuția)
Cand pot obtine un nou permis de conducere? tobu tobu in data de 17-10-2005 mi-a fost retinut permisul de conducere dupa ce am accidentat o persoana care a avut nevoie de ingrijiri medicale .si mi-a fost data o ... (vezi toată discuția)