avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cadstru/intabulare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cadstru/intabulare apartament

Salut!,

Asta e primul post aici, cu toate ca va cunosc comunitatea de doi ani. Sper ca ma veti primi si pe mine aici, la voi.

Vreau sa-mi vand apartamentul si am nevoie de putin ajutor, nu stiam unde sa apelez decat la expertii de aici :)

Stiu ca toti trebuie sa manance o paine ... dar parca nu ma lasa buza sa dau 7 milioane la un cadastrist (cu toate ca ii respect si stimez) pentru a face asta, mai ales ca printre motivele pentru care vand apartamentul nu se numara si plecarile in grecia sau schimbarea masinii .... o fac de nevoie.

Spuneti-mi si mie cum sa fac cadastrul si intabularea cu costuri minime ... chiar daca asta implica sa fug eu dupa toate actele si sa stau la ghisee.

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2009
icristi90, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:45, 9 Septembrie 2009
Apelati la un expert cadastrist,pentru intocmire dosar,care NU puteti sa il intocmiti dvs.
Dosarul incheiat de catre expert ,puteti sa il depuneti personal la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara,pentru Bucuresti adresa este str Eugen Carada nr 1-3 ,zona CEC,achitati taxa aferenta ,care va intocmi dosar si ulterior,dupa analizarea cererii dvs privind inscrierea in cartea funciara,asistentul-registrator va emite referat in sensul ca nu exista piedici la inscriere,fiind indeplinite conditiile prevazute la art 48 din Legea nr 7/1996,republ. Incheierea initiala are drept de plangere termen de 15 zile ,dupa care ,incheierea se inscrise in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei parcele dintr-un teren gili_cristian@yahoo.com gili_cristian@yahoo.com Am un teren si as dori sa vand jumatate din el. Ce trebuie sa fac pentru parcelare si care sunt costurile aproximative. (vezi toată discuția)
Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)
Intabulare b.stefan78 b.stefan78 Am facut la notar succesiunea pentru un teren,am primit de la el si actele. Intrebarea mea ar fi :ce urmeaza dupa aceea? cum e cu intabularea? cine o face? ... (vezi toată discuția)