avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa speciala de salubrizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa speciala de salubrizare

Buna seara.Am o neclaritate .Pentru sediu social I.I.care este la domiciliul titularului,trebuie platit taxa de salubrizare?La sediul social nu se desfasoara nici o activitate,punctul de lucru fiind in alta localitate,(la punctul de lucru se plateste taxa de salubrizare),iar unde am sediul platesc ca persoana fizica taxa pentru toti membrii familiei.La sediu nu decontez nici ocheltuiala pe I.I.Normal ar fi ca la acest sediu sa nu fiu taxat cu tarif pentru utilizator non casnic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
fermier, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de salubrizare sector 4 anna111 anna111 Am fost ieri la Taxe si Impozite sector 4 sa achit taxa de salubrizare, unde din 3 inspectori, nici unul nu a stiut sa interpreteeze urmatorul paragraf din HCL ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)
Taxa viza autorizare / taxa salubritate... Cozmin.c23 Cozmin.c23 Buna ziua, Astazi am primit o frumoasa scrisoare la sediul social, de la primarie cu titlul\" aviz de inspectie fiscala\" Ma informeaza ca la data X ... (vezi toată discuția)