avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Sponsorizare PF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Sponsorizare PF

Buna ziua,

Ca si persoana fizica am pornit un proiect de strangere de fonduri, in numele unui ONG. Spun in numele, pentru ca in acel ONG s-a deschis contul in care se fac donatiile si in care intra fondurile din contractele de sponsorizare. Proiectul se desfasoara pe perioada unui luni, in iulie 2017 si presupune niste cheltuieli, urmand ca banii ramasi sa fie folisiti in scop caritabil, vom achizitiona echipamente medicale pentru copii.

Eu nu sunt membru al acestui ONG, cum ma asigur ca:
1. banii vor fi folositi exact scopului propiectului propus? Cum pot eu sa controlez acest cont?
2. voi beneficia de fondurile necesare ducerii la bun sfasit a propiectului?
3. care este forma sub care eu voi primi aceste fonduri, pentru ca sigur nu voi putea avea acte (facturi) pentru absolut toate cheltuielile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristi.a , utilizator 11:00, 30 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc.

Incerc sa fiu mai clar.

Voi face turul Romaniei intr-o luna de zile. Pentru aceasta am facut un proiect impreuna un un ONG. La finalul turei, cu banii ramasi se vor cumpara niste dispozitive medicale. Se strang bani, donatii si sponsorizari. Aceasta actiune are 3 tipuri de cheltuieli - inainte de tura (echipament), cheltuielile cu tura (cazare, masa, consumabile) si cele de dupa tura (dispozitivele medicale).
Eu intreb sub ce mod pot primi in avans banii pentru cheltuielile din timpul actiunii, pentru ca sunt convins ca nu voi putea avea documente pentru fiecare cheltuiala.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strangere de fonduri firilacroco firilacroco Buna ziua, Eu alaturi de doi colegi ne-am calificat la un concurs international de informatica in Statele Unite. Bineinteles ca nu avem de unde sa ne platim ... (vezi toată discuția)
Suma platita si neimpozabila rugby15 rugby15 Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti daca o Asociatie infiintata pe Legea 26 / 2000 poate sa plateasca din fondurile proprii , sume de bani catre diverse persoane ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatie non-profit DreeaA DreeaA Buna ziua, Nici macar nu stiu cum sa formulez ca sa exprim cat mai clar asa ca o sa fiu directa si sincera. Am o frumusete de forma de cancer si nu mai ... (vezi toată discuția)