avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in munca

Buna! sunt absolventa unui Institut de subingineri din 1981 si de 20 ani lucrez ca bibliotecar cu studii medii la o universitarte. As dori sa stiu daca as putea fi incadrata pe studii superioare de scurta durata si ce lege imi reglementeaza acest drept

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar cu studii superioare Lupes Fenina Lupes Fenina Buna ziua! Avem in unitate un bibliotecar I, care ulterior angajarii a terminat studii superioare nespecifice postului, incadrarea este facuta bibliotecar I cu ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata vs studii superioare de scurta durata LITERA LITERA Buna ziua,am si eu o interbare la care va rog sa ma ajutati. Am o prietena care este angajata ca bibliotecar,a terminat facutatea Spiru Haret in 2008 iar cei ... (vezi toată discuția)
Incadrare bibliotecar flaner flaner Buna ziua intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o ... (vezi toată discuția)