avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare CIM -reducere timp lucru la 1/2 norma cu 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare CIM -reducere timp lucru la 1/2 norma cu 3 ani inainte de pensie

Angajatorul-institutie publica-poate reduce unilateral norma la 1/2 la o functie de conducere si cu trei ani inainte de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 8 Februarie 2017
Puteti promova o actiune in instanta pentru anularea dispozitiei Primarului. Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca , in termen de 45 de zile de la comunicarea deciziei.

In privinta abuzului in serviciu , se pare ca aceasta infractiune nu mai exista ... "Potrivit Constituției, dispozițiile constatate ca fiind contrare Legii fundamentale sunt suspendate de drept de la publicarea deciziei Curtii în Monitorul Oficial. Dacă, în termen de 45 de zile de la publicarea deciziei CCR, Parlamentul sau Guvernul, după caz, nu pun în acord prevederile constatate ca fiind neconstituționale cu Legea fundamentală, prevederile „își încetează efectele juridice”.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie in multinationala liliana-gina liliana-gina Am fost anuntati ca se va modifica organigrama. Eu cand am fost angajata am fost angajata pe functie de conducere. Sunt si la ora actuala pe ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de lucru paperjam paperjam Buna seara! As dori sa știu dacă angajatorul poate sa îmi reducă programul de lucru. Eu lucrez 8 ore pe zi și am anunțat de curând că sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare de pe post nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro Daca ai obtinut un post prin concurs si ai activat pe el peste trei ani fara sa ai nici o abatere disciplinara poti sa fi schimbat fara vointa ta? In caz ca se ... (vezi toată discuția)