Dupa un an de la divort, fostul sot,cu care impart inca aceias locuinta,a decis sa deschida actiune de partaj.
In conditiile in care am fost casatoriti timp de 34 de ani,eu am fost casnica(cu doi copii de crescut) singurul aducator de venit in casa era fostul sot care a si intentat divortul acum un an.
As vrea sa stiu cam la ce sa ma astept, in cel mai rau caz ,nu am nici pensie , nici alte posibilitati materiale de a ma intretine.
Cam ce cota parte mi s-ar cuvenii din actuala locuinta(un apartament cu 3 camere).
Din pacate are dreptate colega AVLIL. Intele ca nu aveti mijloacele materiale necesare unui "razboi de uzura" nervoasa in primul rand , cum numesc eu partajul. O discutie la rece la un mediator,, avocat, fara acuze , pe cat posibil, o discutie care sa se bazeze in primul rand pe pierderile pe care le-ati suferi amandoi, ar putea sa aiba succes. In fond nici fostul sot nu cred ca este dispus sa se angreneze in acest carusel al cheltuielilor. Depinde de mediator /avocat sa-l faca sa inteleaga ca nimeni nu castiga. Si foarte important nu implicati copiii, chiar daca sunt majori, in aceste discutii.
Partaj
emma25
buna ziua,in urma unui divort urmeaza sa se faca partajul pe cale amiabila,stiu ca legal se imparte totul 50-50. una din parti a ales sa plece cu autoturismul ... (vezi toată discuția)