avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren in zona v5
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren in zona v5

Am cumparat acum 4 ani un teren cand l-am cumparat nu am cerut certificat urbanistic acum cand am vrut sa construiesc pe el mi sa spus ca nu se poate construi pe el deoarece este in zona v 5 din cauza unei cai ferate dezafectate care trece la 5 m de gardul meu ce pot face exista vreo solutie calea ferata este dezafectata in unele locucuri nu mai exista sa asfaltat peste ia ro ajutatima daca exista cnv care ma poate ajuta contra cost rog contactatima

Alte discuții în legătură

Care este suprafata min. pt. constructia unei case??? viorko viorko Va salut pe toti cei de pe forum! Am o problema si nu stiu cum sa fac. Am un teren intravilan cu o supraf. de 128 mp, cu deschiderea la strada de 7m. Ca sa-mi ... (vezi toată discuția)
Restrictie de distanta la constructia de case... marcelin marcelin BUna ziua, nu stiu cu ce sa incep. doresc sa cumpar o bucata de teren care este relativ aproape de zidurile unei manastiri/biserici. Ati auzit cumva de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista cale ferata, ... George-E George-E buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care exista cale ferata, adica pe acest teren este capatul de linie montat, care este procedura pentru a dezafecta calea ... (vezi toată discuția)