avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi materiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi materiale

Din anul 1993 pana in anul 2016 am locuit intr-un imobil proprietate a soacrei mele.In anul 2011 sotul meu a decedat ,in anul 2013 soacra a decedat si ea.Datorita faptului ca sotul meu a decedat inaintea mamei sale eu nu am drept de mostenire asupra imobilului,mostenitori fiin fiica mea si cele 2 surori ale sotului.pe In perioada 1993-2016 am facut imbunatatiri considerabile locuintei,inclusiv supraetajare cu bani din veniturile mele si ale sotului plus credite bancare.Mentionez ca soacra a avut un venit extrem de mic care ii ajungea numai pentru mancare si medicamente,eu si sotul meu am platit toata intretinerea casei.
Intrebarea mea este cum pot obtine banii pe investitiile facute.
Cel mai recent răspuns: tamarabusuioc , utilizator 12:39, 28 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sotul meu a murit in 2011 ,dupa decesul sau am locuit cu soacra mea care a decedat in 2013,dupa decesul sotului soacra mi-a spus sa nu plecam din casa ca este a noastra respectiv a mea si a fiicei mele ,lucru pe care l-a sustinut timp de 20 de ani in care am locuit cu dumneaei.,din acest motiv am facut si investitii in imobil.,In 2013 soacra a decedat iar cumnatele mele au inceput sa ma sicaneze in sensul ca sa le cer lor aprobare sa fac ceva in casa,In 2015 m-am recasatorit si m-au somat sa parasesc casa, Am parasit casa ,ramanand doar fiica mea ,care ( a cumparat un pat nou si i s-a spus ca trebuia sa ceara voie pentru acest lucru ).Personal am parasit imobilul in septembrie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drept la mostenire? 2680512521612 2680512521612 situatia mea este urmatoarea : - in anul 1993 a murit socrul meu - in anul 2000 luna iunie a murit sotul meu - in anul 2000 luna septembrie a murit copilul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sot si fiica ghiumusa ghiumusa buna seara, In martie anul trecut moare sotul iar in iulie anul acesta moare si fiica Sotia trebuie sa faca succesiune dupa sot impreuna cu fiica (chiar daca ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)