avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... CNP neinregistrat
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

CNP neinregistrat

Buna,
Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire, CNP-ul meu nu este inregistrat la Ministerul de Finantelor Publice, la Casa de Asigurări de Sănătate și nici pe listele electorale. Țin să menținez că am primit cetățenia română în 2014 și a dubla cetățenie. Lucrez din luna august și pe declarația 112 tot timpul scrie că mă au în baza de date și doctorițaîmi zice că nu sunt asigurată.Mai cunosc persoane care tot au obținut recent cetățenia română și la ei e totul în regulă. Ce pot să fac eu în acest caz???
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2017
ninav, utilizator

Alte discuții în legătură

Fantastic!!! deea_lex deea_lex Imi permit sa va impartasesc ultima mea experienta legata de infiintarea unei societati comerciale dorindu-va sa nu vi se intample niciodata.... Strangem ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva mircea cel batran mircea cel batran Sunt in proces cu Guvernul Romaniei pentru modul in care s-au derulat alegerile locale, mai exact pentru faptul ca nu au fost respectate prevederi ale legii ... (vezi toată discuția)
Angajat care nu se regaseste in baza de data a casei de asigurari de sanatate lungus lungus buna ziua avem un angajat cu contract de munca din iulie 2013, a fost acum la medicul de familie si acesta spune ca nu il gaseste in baza de data a casei de ... (vezi toată discuția)