AlicAmadeus a scris:
Va multumesc pentru raspuns, am fost singura masina in fata lor , ceea ce priveste procesul verbal nu stiu ce sa zic , pe verso nu scrie nimic, doar mi-a comunicat sa merg la politie si sa depun cerere pentru examen daca vreau permisul mai reprede, si sa depun o cerere pentru a ridica permisul in raza unde am resedinta de pe spatele buletinului.Totusi ma gandesc de ce nu mi-a aratat filmarea sa o vad si eu.
Pe verso scrie ca puteti depune plingerea in 15 zile de la data intocmirii procesului verbal, iar 10 martie e vineri, nu trebuia sa va comunice politie nimic in privinta asta. Nu sunt obligati sa va arate filmarea, vor fi obligati doar de instanta. Daca va doriti acum permisul, dupa depunerea plingerii obtineti certificat de grefa si va duceti la politie, sunt obligati sa va restituie permisul, pina la o hotarire judecatoreasca definitiva. Daca va cistiga politia, abia atunci il dati inapoi. Daca depuneti acum cerere de examinare aveti sansa (daca raspundeti bine la test) sa mai reduceti 30 de zile de suspendare. Asta daca platiti amenda si nu depuneti plingere. Daca ati fost singura masina prinsa pe film, cam greu sa aveti cistig de cauza, doar daca cel care a intocmit PV a gresit fundamental (motive clare de nulitate) in conformitate cu OG 2/2001. In locul dvs. as plati mai intai jumatate din amenda in 48 de ore, adica azi cel tirziu. Puteti face plingere si in cazul acestei plati, trebuie sa cereti in plingere atit anularea PV, cit si exonerarea de plata amenzii si recuperarea banilor platiti.