avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat gratuit expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat gratuit expirat

Buna ziua!! Va rog sa ma sfatuiti cum.sa procedez..detin o anexa gospodareasca in care socrul meu a deschis un magazin. Problema este ca socrul a facut un.contract de comodat intre mine respectiv sotul si el(socrul),fara stirea noastra. In baza acestui contract a obtinut autorizatie dede functionare. Cand am.descoperit acest lucru am depus acte prin.care am.dovedit ca sembaturile sunt false si i s_a anulat autorizatia. La insistentele socrului,spunand ca a realizat ca a gresit dar sa ii dam.totusi un termen ptr a gasi o solutie,ptr ca nu are ce face cu stocul de marfa daca nu mai poate functioneaza i_am facut un.contract de comodat pe trei luni..ca un ragaz,problema este ca acest contract a expirat de o luna si ceva si el inca nu a eliberat spatiul. Daca ii trimit notificare prin posta cu confirmare de primire cerand sa elibereze spatiul,este de ajuns sau treb sa fac ordin de evacuare in baza falsului ce l_a comis? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:34, 13 Martie 2017
Asta era si intentia,sa rezist pana vine el,dar este clar ca de_a lungul timpului,s_au comis nefreptati in mod repetat si intentionat. Cred ca nimeni.nu.are dreptul sa se foloseasca de indentitatea si proprietatea ta impotriva vointei tale sau fara acordul tai! Corect?
Notificati-l intai, cu data certa, prin avocat/executor. Aveti nevoie si pentru instanta de asta. Aratati-i urmarile legale posibile in caz ca nu elibereaza in termenul dat spatiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altcineva a obținut autorizație de construcție pe proprietatea mea. Micaioana Micaioana Ce se intampla cand cineva intra in posesia actelor de proprietate si cu acestea obtine certificat de urbanism,autorizatie construire,falsifica contracte de ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic eliberat altcuiva decat proprietarului Micaioana Micaioana Buna ziua! Am constatat zilele acestea ca sunt posesoarea unui certificat energetic emis in numele meu si al sotului,desi noi nu am facut niciodata cerere ptr ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare Cris 78 Cris 78 Socrul meu a desfasurat o activitate comerciala in perioada 2013-2017 avand o firma PFA,existand un contract de comodat pentru sediu social avand adresa casei ... (vezi toată discuția)