avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie intrare bani in cont in urma v-c apartament.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie intrare bani in cont in urma v-c apartament.

Salutare,

Am urmatoarea situatie:

- x (parintele) are procura prin care poate incasa banii lui z, t (copii) in urma vanzarii unui imobil (proprietar z, t).

- eu cumpar de la z,t imobilul prin x (care are documente autentificate prin care poate realiza vanzarea si incasarea), virez banii in cont bancar lui x, prin specificarea contractului .

Cei de la notar mi-au spus:
- va trebui sa iau de la X un extras de cont prin care sa rezulte ca au intrat banii. Este ok din punctul meu de vedere.

Mai trebuie alte documente in acest sens? Declaratii la notar ca au intrat banii, etc?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: dever , utilizator 17:12, 14 Septembrie 2009
banca creditoare= banca care imi da mie banii sau banca care va credita o vanzare ulterioara?(peste "n" ani)
in cazul in care banii nu ajung la beneficiar,
va fi problema mandatarului si a celor ce l-au imputernicit.

in ceea ce va priveste , daca aveti extrasul de cont , este suficient.
multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Exista riscuri sa vinzi un apartament unei persoane care ia credit ipotecar? magdalenamatei magdalenamatei Buna ziua, Urmeaza sa vand un apartament unui cumparator care ia un credit ipotecar. In propunerea de contract pe care am primit-o se specifica : …. « ... (vezi toată discuția)
Dovada incasare vanzare imobil Monica02 Monica02 Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de textul : Restul de pret in suma de 35.000EUR (treizecisicincimiieuro), va fi virat pe baza ... (vezi toată discuția)