avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren nedeclarat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren nedeclarat

Buna ziua. O sa cumpar un teren extravilan de 1ha pentru ca proprietarul atat are suprafata declarata, terenul in sine are in jur de 3ha dar restul suprafetei nu a fost declarata iar propritarul nu este interesat de acesta. Eu cum as putea intra in posesia restului de 2ha in legalitate? Ma refer care ar fii demersurile pentru a trece toata supraf de 3ha pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Volc , utilizator 19:25, 12 Martie 2017
Nu puteti intra decat in posesia terenului care se afla in actele de proprietate si in cadastru.
Pentru restul de 2 ha intrebati la registrul agricol de la primarie care este statutul lor juridic.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune F.B. F.B. Buna ziua! In anul 2006,am încheiat un contract de arenda cu o societate agricola, pentru o suprafață de teren extravilan de 5ha. Pentru suprafața de 3ha ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cf legii 18 ElenaPElena ElenaPElena Bunicul meu a detinut conform registrului agricol din ani 196-1968 o suprafata de teren agricol de 5,14 ha si 0,10 ha curte.In realitate curtea era de 0,25 ... (vezi toată discuția)