avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posibilitate obtinere daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posibilitate obtinere daune morale

In cadrul unui articol de presa s-au publicat despre mine, in calitate de angajat la o firma, detalii ca: link catre profilul de facebook, varsta, locatia, link catre declaratia de avere a sotului care este functionar public, declaratie in care apar toate detaliile veniturilor si adresa exacta de acasa. Mai mult, exprimarea este extrem de nepoliticoasa si chiar denigratoare. Va rog sa imi spuneti daca exista posibilitatea de a obtine daune morale in acest sens pentru a ma putea adresa unui avocat din Baroul Galati.

Alte discuții în legătură

Ce raspundere am daca am distribuit un articol al unui cotidian intr-un grup de facebook si o pagina de facebook al caror administrator sunt? Laurentiu9 Laurentiu9 Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt administratorul unui grup de facebook de peste 8000 de persoane in care postez aproape zilnic stirile ... (vezi toată discuția)
S-a depus o plângere penală împotriva mea pentru că mi-am denigrat o prietenă pe facebook. nu știu ce mă poate aștepta, vă rog să mă lămuriți andreeadeeaz andreeadeeaz Buna dimineata! Voiam sa va intreb, ma confrunt cu o problemă. In ianuarie anul curent s-a depus o plangere impotriva mea cu privire la faptul ca eu mi-am ... (vezi toată discuția)
Insulte, calomnii, interzicerea dreptului la opinie, discriminare,etc. juridicvision juridicvision Buna ziua, Ma adresesz in calitate de persoana publica care a fost terfelita intr-o enciclopedie online prin diverse minciuni despre opera, viata si ... (vezi toată discuția)