avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj teren cumparat inainte de casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj teren cumparat inainte de casatorie

avem o casa construita pe numele ambilor soti, parti egale. terenul pe care a fost construita casa a fost al sotiei, dobandit prin cumparare cu 4 ani inaintea casatoriei.
in cazul divortului si al partajului cum se va regla situatia? mentionez ca nu avem copii. daca mai trebuie si alte informatii va stau la dispozitie. multumesc
Cel mai recent răspuns: emil nastase , utilizator 11:45, 15 Septembrie 2009
am inteles. va multumesc pt. consultanta. a fost de un real folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor dupa divort NicoBibi NicoBibi inainte de casatorie am avut o garsoniera. am vandut-o in timpul casatorieie si am construit o casa pe terenul si numele partintilor. se imparte casa la divort? (vezi toată discuția)
Am dreptul la jumatate imobil? anonimiu anonimiu Va propun urmatoarea speta: sotia inainte de casatorie cumpara o casa veche pe numele ei.Dupa un an se casatoreste si sotul face 2 credite pe numele lui pe ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil Pop Ana Pop Ana Buna seara. Am divorat de sotul meu de o luna. In urma divortului fostul meu sot vrea sa vanda casa pe care am construit-o impreuna sau sa il despagubesc. ... (vezi toată discuția)