avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj divort

Buna ziua,

In luna februarie eu si fosta mea sotie am divortat pe cale administrativa (la primaria unde a, avut loc cununia civila).
Pentru ca nu am dorit sa mergem la notar sau judecatorie, am stabilit o suma de comun acord, drept "partaj", pe care o va primi din partea mea, in 12 luni.
Prima intrebarea: Desi am divortat pe cale administrativa, poate incepe o actiune de partaj dupa un numar de ani impotriva mea, ca sa obtina mai multi bani?
Mentionez ca doresc sa-i ofer suma de bani stabilita de comun acord!

A doua intrebare: Cum este mai bine sa procedez in momentul in care ii voi da suma de bani, virament bancar, notar, cash in persoana?
Cel mai recent răspuns: Edi86 , utilizator 19:55, 22 Martie 2017
Nu la sfarsitul celor 12 luni ci inainte de a da vreun ban!
just_55 a scris:

Nu la sfarsitul celor 12 luni ci inainte de a da vreun ban!

Da, la asta ma refeream defapt... Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort hra_7 hra_7 Buna ziua In urma cu aproximativ un an am divortat la notar, fara a face succesiune sau act de lichidare. Fostul sot a intocmit o hartie semnata, prin care se ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj pe cale amiabila anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Eu si sotul dorim sa divortam pe cale amiabila. Bunurile din casa le impartim amiabil, dar ar fi o ... (vezi toată discuția)