avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model ordonanta președințială
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model ordonanta președințială

Buna ziua, va rog daca puteți să îmi dați și mie un model de ordonanța președințială privind evacuarea din locuința comuna. Va mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: cornycorny , utilizator 23:30, 23 Martie 2017
Pe portalul instantelor găsiți model de ordonanță președințială.
[ link extern ]
Va mulțumesc
Sunt în divorț cu soția, din luna ianuarie a părăsit locuința comuna și a plecat la mama ei. Pe 23 februarie având termenul la divorț, am divorțat de comun acord și am stabilit că fiul să rămână la mine la locuința comuna iar fiica sa rămân la fosta sotie la locuința mamei acesteia. Acum doua zile a revenit la locuința comuna, nu participă la cheltuielile gospodărești, aseară am plecat la un coleg, a trezit pe fica mea la ora 23:30 și a plecat la mama ei. În luna ianuarie a părăsit locuința deoarece sa manifestat violent( ma zgâriat pe fata.. a distrus mai multe bunuri, ma amenințat că se omoară) eu am depus ordin de protecție față de ea și pentru a nu se emite a plecat de la locuința comuna . Cum pot sa o scot din locuința deoarece îmi este teamă să mai locuiesc cu ea ?
Va mulțumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuința comuna cornycorny cornycorny Buna dimineața, pot cere evacuarea din locuința comuna a fostei soții în condițiile în care ea este trecuta pe contractul de vânzare cumpărare, ... (vezi toată discuția)
Evacuare il_so il_so Mama locuieste impreuna cu fica si ginerele in apartamentul mamei (proprietate personala numai a mamei).In urma unor neintelegeri serioase mama vrea sa ii ... (vezi toată discuția)
Evacuare yvon yvon Buna ziua ! am nvoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie de un an de zile aproape sunt in divort cu sotul meu, un divort furtunos, motivul este ... (vezi toată discuția)